gör det svårt för obehöriga.

installera mekaniskt inbrottsskydd.

 

 

mekaniskt inbrottsskydd.

 

Mekaniskt inbrottsskydd är alla de olika skydd som kan monteras för att göra det svårare för obehöriga att bryta sig in exempelvis lås och fönsterlås, en gallergrind eller ett galler för fönstret.


Om du inte gillar känslan av att vara bakom galler finns det andra sätt att skydda dina fönster, som att sätta upp splitter och intrångsskydd av laminat. Laminatfilmen gör att ditt fönster i princip blir omöjligt att ta sig igenom och finns dessutom tonade med såväl solskydd som insynsskydd.

Gallergrindar & smidesgaller.

 

Vi tillverkar gallergrindar och smidesgaller i de flesta storlekar efter måttagning på plats. Grindarna pulverlackas som standard i vitt eller svart, men kan på beställning fås i de flesta kulörer. Samtliga gallergrindar och smidesgaller kan även fås med utsmyckning i många olika varianter.

Splitter- & intrångsskydd.

 

Att förstärka glasrutan istället för att montera galler blir allt vanligare. Profilon är ett fönsterskydd som är en laminerad polyesterfolie. Trots att profilonet bara 0,36 mm tjock är det tillräckligt starkt för att stå emot kraftiga angrepp från gatstenar, papperskorgar och andra föremål.


Profilonet monteras på insidan av glaset och kan fås som klar genomskinlig film, soldämpande spegelfilm eller matt insynsskyddande film.